Over EHP Makelaardij

We blijven door permanente educatie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van de makelaardij (kennis) en de meest recente “online” ontwikkelingen. Daarmee waarborgen we om de woningen op de beste wijze te kunnen presenteren en uw belangen optimaal te kunnen behartigen om de beste verkoopopbrengst te realiseren.

Daarbij maken wij naast funda gebruik van alle sociale media zoals facebook, twitter en presenteren we de woningen ook op YouTube. Een goede presentatie op funda en overige media is tegenwoordig uiterst belangrijk. Daarom presenteren wij onze woningen met professionele foto’s en bieden we een mediapakket aan met 360 graden foto’s, professioneel gestylde plattegronden (2D en/of 3D) met maten en een videofilmpje/slideshow. Daardoor heeft de woning een hogere ranking op funda, valt dus beter op en verhoogt daarmee de verkoopkansen.

Daarnaast staan wij als makelaars nog steeds, of zelfs steeds meer midden in de samenleving in de Haagse Beemden. Al jaren zijn we actief in “onze wijk”. Ons netwerk is daarmee uitgegroeid tot een waardevol gegeven.

Tevens bieden we onze klanten via funda en onze eigen website de mogelijkheid om ons functioneren en resultaten te beoordelen. Met trots mogen we tot op heden ons gemiddeld klantenbeoordelingscijfer van 9,2 presenteren, waarbij nog geen enkele onvoldoende werd gescoord.

Kortom: Indien u kennis wilt maken met ons kantoor - of uiteraard ook klanten die ons al kennen – dan nodig ons eens uit voor een informatief/advies –gesprek. Daarbij verrichten wij ook een gratis waardebepaling van uw woning.

TEAM EHP
 
Kantoor Vestiging EHP Makelaardij

EHP Makelaardij

EHP Makelaardij

Heksenwaag 55
4823 JT Breda
KvK nummer: 20106810